Våre tjenester

En murmesterbedrift for små og store arbeidsoppgaver

Profesjonalitet og kvalitet

Hos Murmester J Ludvigsen tilbyr vi en rekke tjenester innen rehabilitering, bygg og oppussing. Vårt mål er å hjelpe deg med å realisere dine prosjekter, uansett om det er store eller små oppdrag. Vi samarbeider med dyktige fagfolk innen ulike områder for å sikre høy kvalitet og en ryddig prosess. Ta kontakt med oss for mer informasjon og en gratis befaring.

Rehabilitering og nybygg

Skal du bygge terrasse, sette inn nye vinduer eller skifte ut panelet på huset? Våre kvalifiserte håndverkere hjelper deg med alle typer snekkertjenester, både ute og inne. Vi tar på oss store og små oppdrag, og står klare til å bistå deg med ditt prosjekt.

Les mer

Utearbeider

Vi utfører mur- og pussarbeider utvendig. Skal du bygge på huset og trenger en murer til Leca-muring og pussing? Kontakt oss for en produktiv prat. 

Visste du at på terrassen eller trappen er skifer eller frostsikre fliser et godt valg med tanke på utseende og renhold?

Les mer

Bad/våtrom

Vi kan tilby våre kunder en totalpakke på rehabilitering av våtrom, hvor alle involverte fag-grupper blir ledet av en av våre dyktige prosjektledere. Det betyr at du som kunde kun får én person å forholde deg til gjennom hele prosessen fra oppstart til ferdigbefaring.

Les mer

Flislegging

Fliser er et utmerket valg for alle rom i huset, spesielt for de som legger vekt på enkel renhold og høy slitestyrke. De er også ideelle for å skape en praktisk og vedlikeholdsfri overflate over kjøkkenbenken, eller hva med i garasjen?

Les mer

Hva kan vi gjøre for deg?

Les mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

Kontakt oss